[生活] 脫毛要等到夏天,美麗的永遠是別人

[複製網址]
  脫毛方法一般包括刮毛法、蜂蠟脫毛法、軟膏脫毛法等。它們只破壞毛發軸,而不破壞毛囊。
  這些都是溫和的“毛”計劃,不僅傷害皮膚不說,而且治標不治本。
成日喺網上見到有人將dermes vs medilase做比較,咁岩見到MediLASE賣廣告可以免費試做激光脫毛,心思思想去試下,點知得到個唔好嘅經歷,兩者服務都差好遠!就算我只係黎試做,dermes會做哂成part,但MediLASE就只係局部篤一兩下。
  是否有辦法永久脫毛或有一個較長的脫毛期?當然,冰點脫毛。
  冰點脫毛是一種被廣泛接受的脫毛新技術。與普通脫毛相比,它具有更高的脫毛率和安全性,深受廣大美容工作者的喜愛。
激光永久脫毛中心成行成市,間間都話用laser脫毛最有效,但如果揀錯脫毛中心,分分鍾脫到2046都唔完! dermes 脫毛療程已經有18年歷史,激光脫毛經驗豐富,比起只開咗幾年嘅medilase分別大好多~dermes除咗做到永久效果,服務上貼心好多
  凝固點激光脫毛,810 nm半導體凝固點無痛脫毛激光器,近紅外皮膚光波,不僅可以無痛快速脫毛,還可以無痛快速收縮毛孔、細嫩皮膚,同時,激光脫毛設備在不同時期的利用率。
  整個治療過程無痛、快速、輕松、光滑,是冰點頭發和精細皮膚的理想體驗。
一時唔記得剃毛,影相舉高手就尷尬囉.. 所以dermes 脫毛專家就幫到你~ dermes激光脫毛以12mm超細機頭,配合TKS脫毛技術,追蹤毛毛內嘅黑色素,underarm呢啲彎位都脫得乾乾淨淨,以後影相都唔使用美圖秀秀P走毛毛啦~
  但這不是一個可以可以永久性的脫毛方法,脫毛的冰點。為了達到良好的脫毛效果,需要激光脫毛4~6次。
  我們的頭發生長狀態可分為三個階段:生長階段、靜止階段和後退階段。單一的治療只對那些生長階段的毛囊更有效(高黑色素含量,高目標色基)。然而,毛囊黑色素含量在消退和靜止期很低,只有當頭發轉移到生長階段(通常需要2~4個月)時,激光才能作用於它們。
dermes 脫毛以TKS技術追撃毛囊黑色素,不傷皮膚,配合3重cooling,敷冰、搽gel、吹凍風,錫住你嘅肌膚~整個脫毛療程都唔會用到化學冷凍劑,天然安全!女人,係可以愛靚又愛命架!Tina就試咗dermes 激光脫毛嘅效果,黑色毛毛走哂啦~
  激光脫毛需要多次(通常4~6次)才能保證療效,每次治療間隔1個月為宜。

相關文章:
激光脫毛,你最焦慮什麼
對於脫毛你是否也有這些疑慮
脫毛後的注意事項你都知道嗎
盤點一下四大脫毛方法
脫毛常見的錯誤有哪些

您需要登錄後才可以回文 登錄 | 註冊

本版透可值規則

快速回覆 返回頂部 返回列表